Print pagina

UVA Packaging

UVA Packaging is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd  in de ontwikkeling en fabricage van verticale, vorm-, vul-, en sluit machines (VVVS) voor diverse marktsegmenten. De VVVS machines modulair gebouwd uit kwalitatief hoogwaardige onderdelen, hetgeen resulteert in > 98% up-time. Mede hierdoor zijn de door ons gemaakte flexibele verpakkingen van hoogste kwaliteit en geproduceerd met extreem goede efficiëntie.
UVA Packaging staat bekend om haar unieke marktbenadering en het vermogen om in te spelen op specifieke klantwensen aan de hand van veelal creatieve oplossingen. Het doel van UVA Packaging is om haar klanten een voorsprong in de markt te laten behalen door middel van de door ons gecreëerde innovatieve, flexibele en efficiënte verpakkingsmachine.

De kracht van onze organisatie is de grote flexibiliteit gecombineerd met meer dan 50 jaar ervaring in de verpakkingsbranche. UVA Packaging heeft klanten over de hele wereld, waaronder vele multinationals maar ook kleine bedrijven. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste technische applicaties op het gebied van verpakken en hebben naast diepgaande kennis over verpakkingstechnologie eveneens specialistische kennis over benodigde randapparatuur in verpakkingslijnen. UVA Packaging machines worden turnkey geleverd. UVA Packaging biedt ook service en installatie door service specialisten die actief zijn over de hele wereld.

Het hoofdkantoor van UVA Packaging is gevestigd in Eindhoven, waar de ontwikkelingen, montage, service en verkoop plaatsvindt. De Noord-Amerikaanse markt wordt bediend door onze volledig uitgeruste Noord-Amerikaanse divisie VDL USA  Zij zijn sinds 1980 operationeel met de opening van de Amerikaanse faciliteit in Richmond, Virginia.

Lima C series