Print pagina

UVA Packaging, specialist in VVVS 

Al meer dan 50 jaar is UVA Packaging is een vooruitstrevende onderneming met enorme innovatiekracht binnen de verpakkingsindustrie. UVA Packaging was als eerste in staat tot het produceren van een sta-zak met platte bodem. Ook introduceerde UVA Packaging als eerste in de markt de servo-technologie hetgeen enorme impact heeft gehad voor de gehele verpakkingsindustrie. Vandaag biedt UVA Packaging het breedste VVVS machine portfolio in de markt.

UVA Packaging staat bekend om haar slagkracht en innovatie.  Dit gecombineerd met het vermogen om technologische uitdagingen om te zetten in creatieve en pragmatische oplossingen, maakt dat klanten van UVA Packaging altijd één stap voor te blijven in hun verpakking concepten. Deze manier van werken heeft geleid tot groot succes bij vele klanten van kleine bedrijven tot grote multinationals over de hele wereld.

Continuous of Intermittent motion Continue of intermitterende beweging

UVA Packaging biedt zowel continue als intermitterende motion technologie. Elke technologie biedt specifieke voordelen en kan worden ingezet afhankelijk van de verpakking snelheden, product-en dosering kenmerken. Specialisten van UVA Packaging bieden deskundigheid, kennis en ervaring in diverse marktsegmenten en balanceren evenwichtig tussen de efficiëntie en flexibiliteit van de verpakking oplossingen die wij aanbieden.